Wie zijn wij?

Met een klein team verrichten wij onze werkzaamheden.  Uw administratieve werkzaamheden worden ondergebracht bij één van onze medewerkers. Hierdoor heeft u een vast aanspreekpunt voor uw administratieve zaken. Daarnaast heeft een ieder een eigen specialisme. Door de korte lijnen en gezamenlijke aanpak kunnen wij u een maximaal pakket aan dienstverlening bieden.

Jan Katerberg
Eigenaar
jankaterberg@proagro.nl
LinkedIn
Jan Katerberg: oprichter en eigenaar van ProAgro B.V. Al vele jaren is Jan actief in de agrarische sector. Na vele jaren zelf actief landbouwer te zijn geweest besloot hij om te stoppen met zijn onderneming. Echter de interesse en sfeer in de agrarische sector deed hem besluiten om hier graag actief in te blijven. Vanuit dit dealerbedrijf worden klanten voorzien in voer, kunstmest, kennis en andere aanverwante zaken. Omdat kennis een steeds zwaarder wordende poot werd voor de voeradviseurs is eind 2014 besloten om ProAgro op te richten.
Berny Remerink
Adviseur agrarische wet- & regelgeving/Fosfaathandel en VVO's
info@proagro.nl
Berny is sinds 2007 in dienst bij ForFarmers Hendrix Noord. Na de eerste jaren actief te zijn geweest binnen de organisatie als front-office en jongveespecialist vond hij het tijd voor een nieuwe uitdaging. Berny heeft samen in maatschap met zijn ouders een melkveebedrijf te Slagharen. Voor ProAgro verzorgt Berny de handel in fosfaatrechten en Vervangende Verwerkings Overeenkomsten (VVO`s).
Gerdie Scholten
Medewerker financiële administratie
info@proagro.nl
Julian Addink
Adviseur agrarische wet- & regelgeving
info@proagro.nl
Anton Bouma
Adviseur agrarische wet- & regelgeving
info@proagro.nl
Robert Withaar
Adviseur agrarische wet- & regelgeving
info@proagro.nl