Nieuwe collega Mark Stapel

13 april 2022

Graag stellen wij onze nieuwe collega aan u voor!

Ik ben Mark Stapel, 32 jaren jong. Van jongs af aan ben ik actief bezig op ons eigen melkveebedrijf. Na het behalen van mijn master Dier-Veehouderij en Accounting heb ik bovendien een kleine tien jaar als agrarisch bedrijfsadviseur bij een agrarisch adviesbureau gewerkt. Hier ben ik actief geweest met het praktisch toepasbaar maken van de kringloopwijzer bij de klant, gecombineerde opgaves, samenwerkingen opzetten, mest- wet en regelgeving en het financieel doorrekenen van verschillende strategische keuzes. Denk bij dit laatste bijvoorbeeld aan wel of geen derogatie binnen uw bedrijf. Ik ben in staat om de materie uit te leggen en toepasbaar te maken. Agrarische ondernemers zien hierdoor de impact van bepaalde keuzes en kunnen met goede kennis van zaken de juiste afweging maken.

Ik zal twee dagen werkzaam zijn voor ProAgro, de resterende dagen ben ik werkzaam op mijn eigen melkveebedrijf. Deze run ik met mijn vrouw en ouders.

Mark zal telefonisch bereikbaar zijn via:

Mobiel: 06 – 38104348 of email markstapel@proagro.nl