Herinnering invullen eindvoorraden formulier


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/proagro.nl/httpdocs/wp-content/themes/proagro/acf/includes/api/api-template.php on line 396
28 december 2020

Eindvoorraden formulier

Verwacht u dat ProAgro het bemestingsplan van 2020 voor u afrond? Vul dat het eindvoorraden formulier in wat u via mail heeft ontvangen. Deze mail is vrijdag 18-12-2020 aan u verzonden, controleer hiervoor ook uw ongewenste mail. Wanneer u deze mail niet heeft ontvangen neem dan telefonisch contact met ons op. In de mail vind u een link die toegang geeft tot het online vragenformulier. Wanneer u alle vragen zorgvuldig beantwoord zijn wij de minste tijd nodig om het formulier te verwerken.

Opslaan en later verder gaan
Komt u tijdens het invullen van het formulier er achter dat u niet alle gegevens paraat heeft? U kunt het formulier opslaan en op een later moment verder gaan. Hiervoor moet u uw email adres invullen nadat u op de link ‘opslaan en later verder gaan’ klikt. Het is hiervoor wel belangrijk dat u het juiste mailadres hebt ingevuld. Als u dit hebt aangeklikt ontvangt u een link in uw mail. Deze link kunt u gebruiken om later weer verder te gaan waar u was gebleven. Let op! Deze link is slechts een paar dagen geldig.