Collega’s gezocht


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/proagro.nl/httpdocs/wp-content/themes/proagro/acf/includes/api/api-template.php on line 396
10 september 2021

ProAgro is op zoek naar enthousiaste collega’s. We zoeken met name versterking in de drukke periode tijdens de winter en het vroege voorjaar. Gedurende de nazomer en herfst voldoet een lagere personele bezetting. Oftewel, de arbeidspiek loopt van december tot en met mei. Om deze piekbelasting op te vangen werken we binnen ProAgro met flexibele arbeidskrachten.

Om de flexibiliteit in de arbeidsbezetting te vergroten, zijn we binnen ProAgro opzoek naar iemand die wil leren hoe de mestboekhouding werkt en die praktische kennis heeft van de melkveehouderij. De werkzaamheden bestaan met name uit het opstellen van bemestingsplannen, kringloopwijzers en gecombineerde opgaves. Hierbij is er voortdurend contact met de klanten en leveranciers. Bovendien kan de opgedane kennis van meerwaarde zijn voor bijvoorbeeld een eigen melkveebedrijf.

Zoals hiervoor benoemd zijn er in de zomermaanden minder werkzaamheden, waardoor ProAgro in deze periode goed te combineren is met andere werkzaamheden. Zo hebben bijvoorbeeld een aantal collega’s thuis een melkveebedrijf.

Ken jij of ben jij iemand die ons team wil versterken? Laat het ons dan weten!
Reageren kan middels het sturen van een mail naar info@proagro.nl of door te bellen met 088 – 188 23 88.