Wie zijn wij?

Jan Katerberg: Oprichter en eigenaar van ProAgro B.V. Al vele jaren is Jan actief in de agrarische sector. Na vele jaren zelf actief landbouwer te zijn geweest besloot hij om te stoppen met zijn onderneming. Echter de interesse en sfeer in de agrarische sector deed hem besluiten om hier graag actief in te blijven. Na de overname van Hendrix UTD De Wijk en de samenvoeging met Hendrix UTD Noord en de overname van Hendrix UTD door ForFarmers ontstond uiteindelijk het dealerbedrijf Forfarmers Hendrix Noord.

Vanuit dit dealerbedrijf worden klanten voorzien in voer, kunstmest, kennis en andere aanverwante zaken. Omdat kennis een steeds zwaarder wordende poot werd voor de voeradviseurs is eind 2014 besloten om ProAgro op te richten.

 

 

 

Jan Bouwers

Jan Bouwers: Jan is sinds het begin in dienst bij ProAgro B.V. In juli 2010 is Jan afgestudeerd aan de middelbare landbouwschool te Emmen. Vervolgens heeft hij besloten om zijn opleiding te vervolgen aan de CAH Vilentum Hogeschool te Dronten. In 2014 heeft Jan aldaar zijn diploma behaald. Ook Jan is geen onbekende in de agrarisch sector! Zijn ouders hebben in het Drentse Gees een vleesveebedrijf met een veertigtal zoogkoeien met bijbehorend jongvee. Daarnaast worden er 200 broutards opgefokt voor de Vleesvee Integratie Twente. Alle dieren zijn van het ras Blonde d’Aquitaine.

Omdat ProAgro gevestigd is in het pand van ForFarmers Hendrix Noord kan het zijn dat u Jan ook aan de telefoon krijgt voor het doorgeven van uw voerbestelling.

 

 

 

Pasfoto

Berny Remerink: Berny is sinds 2007 in dienst bij ForFarmers Hendrix Noord. Na de eerste jaren actief te zijn geweest binnen de organisatie als front-office en jongveespecialist vond hij het tijd voor een nieuwe uitdaging. Berny heeft samen in maatschap met zijn ouders een melkveebedrijf te Slagharen. Voor ProAgro verzorgt Berny de Vervangende Verwerkings Overeenkomsten (VVO`s).